Een volwaardige navigatieoplossing voor iedere situatie

Yachtcontrol heeft een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem voor uw computer of laptop met onbegrensde mogelijkheden.

Gratis demo

Yachtcontrol navigatie


Het navigatie pakket van Yachtcontrol wijst u overal ter wereld de weg. Of u nu vaart op het IJselmeer of onderweg bent naar Caraïben, voor elk gebied ter wereld is een kaart beschikbaar. Yachtcontrol navigatie vindt voor u de snelste, kortste of meest toeristische route. De navigatie software is perfect geïntegreerd met onze Monitoring & control en Meteo pakketen. Hiermee heeft u tijdens het navigeren ook direct alle praktische informatie op en om uw schip in één opslag ter beschikking.

Een volwaardig navigatiepakket


Het programma beschikt over alle navigatiefuncties en navigatiedata zoals snelheid, koers, diepte of windrichting.

Routeplanning

Yachtcontrol Navigatie berekent eenvoudig de meest efficiënte route naar uw bestemming. Je hebt ook de mogelijkheid om je eigen route met waypoints in te stellen.

Kaartweergave

U kunt meerdere gedetailleerde kaarten met uitgebreide informatie gebruiken. Gemakkelijk schakelen tussen Noord-up / Heading-up weer en de verschillende zoom-opties.

Stroming & Getijden

Stromingspijlen en getijdenstations zijn beschikbaar als extra laag over de Navionics kaarten. Tijdens uw reis op zee ziet u wereldwijd hoe hard en in welke richting het stroomt.

AIS objecten

Het tonen van AIS objecten, binnen de navigatiesoftware is geen enkel probleem. Het AIS-signaal kan de exacte positie van andere schepen zichtbaar maken. De AIS geeft ook informatie over de naam, koers en vaarsnelheid van andere schepen en kan berekenen waar en wanneer u een schip passeert.

PC Radar

Met de toevoeging van PC radarantenne op uw schip is Yachtcontrol Navigatie een volwaardige navigatieoplossing. Het gebruik van de radar binnen het navigatieprogramma is zeer eenvoudig dankzij de simpele bediening en het tonen van een radaroverlay op de digitale kaart.

Polar diagram

Yachtcontrol bied de mogelijkheid om binnen uw navigatie scherm een polar diagram voor uw ship te tonen. Onze software berekend aan de hand van uw snelheid en windgegevens hoe uw huidige snelheid zich verhoudt tot de snelheid volgens het polar diagram.

Digitale kaarten


Yachtcontrol Navigatie maakt gebruik van de wereldwijde kaarten van Navionics. Dankzij deze vector kaarten zijn de details zoals boeien, dijken en haveningangen op ieder zoom-niveau uitstekend zichtbaar. Voor de binnenwateren van west Europa kan u gebruik maken van de digitale kaarten van  PC-Navigo. Deze navigatie software houd rekening met uw persoonlijke voorkeuren, bedieningstijden van sluizen en bruggen, eventuele stremmingen en afmetingen van uw schip.

Navionics connection
PC-Navigo connection

Probeer Yachtcontrol Navigatie


Probeer nu gratis 5 dagen de Yachtcontrol Navigatie software. Vul dit formulier in en ontvang uw inloggevens met download link voor de software direct op het door u opgegeven emailadres.