Navigatie software geïntegreerd met de apparatuur aan boord van uw schip.

Yachtcontrol levert een compleet pakket met de nieuwste communicatie- en boot navigatieapparatuur in combinatie met software op maat, om al uw apparatuur eenvoudig te kunnen bedienen en in de gaten te houden.

Maak een afspraak

MONITORING & CONTROL


Met Yachtcontrol Monitoring en control kunt u op zeer eenvoudige wijze uw apparatuur bedienen en overal in de gaten houden.

Bekijk alle functies

NAVIGATIE SOFTWARE


Yachtcontrol heeft een uitgebreid navigatieprogramma voor uw computer of laptop met onbegrensde mogelijkheden. Een volwaardige boot navigatieoplossing voor iedere situatie.

NavigatieDemo

WEERSINFORMATIE


Onbezorgd genieten op het water, dat doet u door middel van een juiste weersverwachting. Met Yachtcontrol beschikt u altijd over de meest recente weerdata, stroming- en getijdeninformatie.

METEODEMO

BEHEER UW SCHEPEN


24/7 inzicht in de actuele positie en status van uw schepen binnen één overzichtelijk systeem. Via uw eigen online account ziet u de huidige locatie van uw schepen op een overzichtelijke Navionics kaart en bekijkt in een oogopslag de gevaren routes.

Commander

Yachtcontrol is officeel dealer van

WERKEN BIJ YACHTCONTROL


Electrospecialist luxe motorjachten

Een ontwerp van de tekentafel naar een tastbaar resultaat brengen is bij jou in goede handen. Je hebt oog voor detail en weet altijd tot slimme maatwerk oplossingen te komen. Wil jij groeien in een software/elektronica bedrijf voor luxe motorjachten waar de lat...

Hardware/Software engineer. (C, C++)

Als hardware / software engineer ontwikkel je embedded elektronica en de bijbehorende firmware in C en C++. De systemen variëren, de meeste projecten zijn maritieme toepassingen. Kennis van protocollen zoals canbus (NMEA200), modbus (RS485) is een duidelijke pre. Je...

Ontwikkelaar (Java, C++)

Als ontwikkelaar ben je thuis in de wereld van Java/ C++ applicaties en integratievraagstukken en heb je veel ervaring met het succesvol realiseren van complexe projecten. Je werkt in uiteenlopende rollen tijdens de verschillende fases van het project waarbij...

App developer (iOS/Android)

Voor klanten van Yachtcontrol ontwikkel je verschillende Apps. Met deze Apps kun je bijvoorbeeld op afstand de camera’s op het schip bedienen of alvast de verlichting aanzetten. Verder zijn we druk bezig een App te ontwikkelen waarmee je het...

COMMUNICEER MET UW SHIP


Yachtcontrol kan al uw apparatuur aansluiten en laten communiceren met ons software pakket. Hiermee heeft u complete controle over alle electronica aan boord.